Inici » Biometria » Suprema

Solucions biomètriques

Suprema Inc

La comoditat està garantida. I la seguretat?.
PRECISIÓN CONSULTING, distribueix i instal·la els productes Suprema a tot Espanya.

Suprema

Suprema és una companyia líder, que ofereix solucions essencials per a l'empremta dactilar per a PC i aplicacions integrades. Suprema disposa de nombrosos experts en el camp de les solucions biomètriques, disseny de sistemes integrats i processament de senyals incloent 4 Físics i 4 Matemàtics en el seu departament d'Investigació i Desenvolupament.

La solució de Suprema està caracteritzada per la seva excel·lent capacitat per integrar i dissenyar així com els seus grans coneixements en teories i algoritmes.

El seu algoritme de reconeixement d'empremtes dactilars va ser confirmat com la solució de més confiança obtenint el primer lloc en l'Intenational Fingerprint Verification Competition (FVC2004) amb el menor índex d'errors en la categoria lleugera (Aplicacions per a la indústria).

Els productes de Suprema es venen a més de 70 països al voltant del món i s'utilitzen per a múltiples tipus d'aplicacions. Entre els seus clients s'inclouen multinacionals tals com Samsung, Hitachi i Assa Abolí.

Disposa de les ISO 9001/14001.

Fingerprint Verification Competition FVC2004 & Fingerprint Verification Competition FVC2006