Inici » Biometria » Memory Experts » Stealth MXP

Solucions biomètriques

Stealth MXP

Stealth MXP és un dispositiu que proporciona no només un emmagatzematge encriptat segur, sinó que proporciona una eina potent per a la gestió de les credencials digitals d'identitat usades per a l'autenticació i verificació de l'empresa i als serveis personals.

Com a dispositiu digital de la identitat, Stealth MXP és sistema usuari limitat per mitjà d'autenticació a través de 3 factors (biomètrics, contrasenya i credencials digitals). Stealth MXP és un servei valor afegit "TOKEN" de seguretat portàtil avançada (PSTS) per a la W-Trust; proporciona fins 36 conjunts de credencials PSTS i és capaç d'emetre senyals SAML per a un nombre il·limitat de serveis obligatoris. Stealth MXP ofereix un amfitrió per a tot tipus de demandes en general, estàndards industrials, serveis criptogràfics, incloent generació de números aleatoris, generació de claus amb entropia interna o externa, xifrat/desxifrat simètric (AES), firma asimètrica, verificació, xifrat i desxifrat (RSA), contrasenya temporal (OATH HOTP), petits elements segurs (XA-1 i XA-256) i conformitat amb estàndards de la indústria tals com|com a X9.31, PKCS #1 i SAML 1.1.

Stealth MXP també proporciona xifrat (AES 256) per a un emmagatzematge fins 4 GB en un format llapis per mitjà de 2 factors d'alt nivell d'autenticació (identificació biomètrica amb verificació i contrasenya). Stealth MXP permet el registre de 5 usuaris i de 6 empremtes dactilars. Stealth MXP utilitza un protocol de comunicació, amb patent pendent, que permet una manera segura i sense cap instal·lació de programari i de la mateixa manera no requereix tampoc cap dret d'administrador al PC Ordinador Central.Outbacker