Inici » Recursos humans

Recursos Humans

Innovació en la gestió dels Recursos Humans a nivell nacional utilitzant Biostation

Control Horari

BioStation de Suprema s'ha convertit en la solució ideal per a la gestió de recursos humans del fabricant de cosmètics més important de Corea, Amore Pacific.

Amore Pacific havia estat buscant un sistema que pogués gestionar eficaçment l'horari del treball de les seves més de 32.000 venedores que treballaven en 600 centres per tota la nació. La companyia tenia dues maneres per a l'esmenta't control, els informes dels centres o un control de centralitzat d'absències/llistes de bloqueig. L'esmenta't control era necessari perquè algunes dependentes acomiadades de centre per a mala conducta podrien aconseguir fàcilment una feina una altra vegada traslladant-se a un altre centre usant una targeta duplicada d'identificació.

La companyia va trobar una solució quan va decidir adoptar BioStations de Suprema després del convenciment de la seva exactitud i dels avantatges del sistema automatitzat del reconeixement de l'empremta digital. Sis centenars de BioStation va ser desplegat en tots els centres i els sistemes sencers van ser connectats en a un servidor central en un departament per a la supervisió i l'anàlisi en línia en temps real. En la inscripció de l'empremta digital, el servidor central comprova empremtes digitals noves amb la base de dades de la llista de bloqueig i evita l'ús fraudulent. El projecte ha estat un dels desplegaments biomètrics comercials més grans integrats en xarxa. El projecte també va exigir enregistraments de més de 320.000 empremtes dactilars capturant els deu dits de cada una les dependentes.

Le Yong-sik, el gerent de l'equip del BR d'Amore Pacific ha indicat, "conto amb el sistema de reconeixement d'empremta dactilar, el frau ja era una preocupació, solucionant el problema de la gestió de l'horari del treball de l'empleat que fins a aquest moment no es podia fer realment eficientment". També va esmentar, "ja que aquest sistema pot generar dades exactes i detallades del calendari de treball, tals com les hores de treball dels empleats dins o fora de la companyia, i del personal de vendes que treballen en els centres de negoci a nivell nacional, conto amb què aixó produeixi molts canvis en la nostra política de gestió de recursos humans".

Control Horari

» Sol·licitar més informació

» Biostation Suprema