Inici » Biometria » Memory Experts » Outbacker MXP

Solucions biomètriques

Outbacker MXP

Outbacker MXP és producte completament independent, portàtil, multifuncció, USB, amb processador integrat, segur, i amb encriptació basada en el maquinari.

Outbacker MXP proporciona seguretat, funcionalitat i flexibilitat sense precedents en la gestió d'informació sensible. Les dades copiades o eliminades de la xarxa corporativa requereixen el mateix nivell de la protecció com si mantinguessin a la pròpia xarxa.

L'exigència empresarial per a la protecció de dades corporatives contra furt o manipulació dolosa és una prioritat del nivell més alt. D'altra banda, l'increment de la mobilitat dels treballadors o el treball|feina anés de les oficines, la necessitat d' igualment proporcionar a aquesta la mateixa informació, és també una prioritat del nivell més alt. Aquesta mà d'obra allunyada de l'empresa també crea la demanda per a l'accés remot als recursos de la xarxa. La credencial de validació prèvia al permís d'accés a la xarxa corporativa és vital per a una solució viable de la seguretat d'aquesta.

Outbacker MXP és un dispositiu que proporciona no només un emmagatzematge encriptat segur, sinó que proporciona una eina potent per a la gestió de les credencials digitals d'identitat usades per a l'autenticació i verificació de l'empresa i als serveis personals.

Com a dispositiu digital de la identitat, Outbacker MXP és un sistema usuari limitat per mitjà d'autenticació a través de 3 factors (biomètrics, contrasenya i credencials digitals). Outbacker MXP és un servei valor afegit "TOKEN" de seguretat portàtil avançada (PSTS) per a la W-Trust; proporciona fins 36 conjunts de credencials PSTS i és capaç d'emetre senyals SAML per a un nombre il·limitat de serveis obligatoris. Outbacker MXP ofereix un amfitrió per a tot tipus de demandes en general, estàndards industrials, serveis criptogràfics, incloent generació de números|nombres aleatoris, generació de claus amb entropia interna o externa, xifrat/desxifrat simètric (AES), firma asimètrica, verificació, xifrat i desxifrat (RSA), contrasenya temporal (OATH HOTP), petits elements segurs (XA-1 i XA-256) i conformitat amb estàndards de la indústria tals com|com a X9.31, PKCS #1 i SAML 1.1.

Outbacker MXP també proporciona xifrat per mitjà d'empremta dactilar a través d'una arquitectura de xarxa d'alt rendiment (AES 256) per a l'emmagatzematge en disc dur de 20 GB, de 40GB i de 60 GB en un format prou petit per cabre a la butxaca de la camisa.

Outbacker MXP permet el registre de 5 usuaris i de 6 empremtes dactilars i utilitza un protocol de comunicació, que permet una manera segura i sense cap instal·lació de programari i de la mateixa manera no requereix tampoc cap dret d'administrador al PC Ordinador Central.Outbacker