Inici » ICAR

Lector de documents - ICAR

ICAR (Identity Card Automatic Reader)

ICAR

La identificació de documents també és una de les mesures més importants en la de seguretat d'una empresa per poder portar un control de presència o d'accés adequat.

Per a això, PRECISION CONSULTING ofereix un dels sistemes més revolucionaris quant a la identificació de documents.

ICAR (Identity Card Automatic Reader), és un lector de documents d'identificació personal que, en menys de 3 segons, li permet llegir i integrar tota aquesta informació llegida de manera automàtica en el sistema de gestió propi de la seva empresa i organitzar-la segons les seves necessitats.


Es tracta d'una solució àgil, segura i molt eficaç per a:

 • Reduir el temps d'espera i la càrrega de treball en els punts d'accés (taulells, recepcions, etc.) en sectors com|a entitats bancàries, hotels, recepcions d'empresa, casinos, aeroports, notaries, edificis d'organismes oficials, clubs i instal·lacions esportives i de lleure, etc.

 • Eliminar els possibles errors de transcripció en un registre manual gràcies a l'extracció i validació de les dades llegides mitjançant un motor d'OCR.

 • Reduir la càrrega de treball de la persona present al taulell ja que s'elimina tota la part mecànica que suposa la recollida manual de dades.

 • Aportar una imatge tecnològica a la seva empresa.

Per a més informació descarregui el nostre catàleg en PDF.


Sistema ARGOS

El sistema ARGOS és un software que facilita el registre i control d'accessos de totes aquelles persones que accedeixen a recintes i/o superfícies en les quals sigui necessari dur a terme una rigorosa vigilància.

Mitjançant aquest sistema i de forma semiautomàtica, s'introdueix la descripció fisonòmica de la persona que accedeix al recinte i es guarda aquesta informació en la base de dades conjuntament amb la informació personal identificativa i la imatge digitalitzada de la persona.

Posteriorment Argos permet la consulta i tractament de totes les dades obtingudes.

Pot complementar-se amb el sistema de lectura automàtica de documents ICAR.

Algunes de les capacitats del sistema ARGOS Capture per realitzar l'acreditació dels visitants:

Argos Capture

El sistema de Captura ARGOS és un mòdul que du a terme l'acreditació d'una persona que accedeix a una àrea determinada. Per mitjà d'aquest sistema, es realitza una descripció de la fisonomia de la persona d'una manera semiautomàtica i es guarda al banc de dades així com la seva identitat, la informació personal i la imatge digitalitzada. Després, per mitjà del mòdul ARGOS Browse, l'usuari pot recuperar aquesta informació d'una manera còmoda i ràpida.

Aquesta aplicació es necessita|precisa per a aquells llocs on es requereix una vigilància rigorosa i discreta dels visitants i la informació obtinguda de la identitat personal no és suficient...

 • El registre, el control d'accés així com l'entrada de les característiques fisonòmiques de la persona tals com els trets facials (color de cabell, ulls, bigoti, barba, etc.), trets corporals (cutis, alçària, pes, etc.), trets racials (el color de la pell, etc.) i el relacionat amb l'abillament (jaqueta, corbata, camisa, etc.) s'efectua en l'entrada de l'àrea que es pretén controlar.

 • És una solució adequada per ser usada junt amb el Sistema ICAR. Aquest sistema li permet automàticament llegir els documents oficials i les dades de la identificació en menys de 3 segons.

 • Conté un sistema automàtic de reconeixement de la cara per adjudicar-la a les persones que apareixen en la imatge.

 • Té un registre dels últims registres realitzat en ordre a poder corregir alguns possibles errors o fullejar les últimes entrades a l'àrea.

 • Suport múltiple de bancs de dades que depenen de les necessitats del client: MS Access, MS FoxPro, Oracle, etc.

Argos Browse

El sistema ARGOS Consultes és el mòdul que permet tractar la informació continguda en la base de dades obtinguda per mitjà del mòdul Captura ARGOS. El criteri de recerca aquesta basat en el conjunt del total o de les característiques parcials de la fisonomia de la persona investigada així com la seva identitat.

Algunes de les funcionalitats del sistema ARGOS Consultes per obtenir la informació dels visitants:

 • Especificació natural del criteri de recerca per investigar els visitants. Aquest criteri de recerca està basat en una llista del total o de les característiques parcials de la persona investigada, així com la data de l'entrada i la seva identificació, informació personal que ja va ser llegida per mitjà del Sistema ICAR.

 • Resultats de recerca visuals. En altres termes, els resultats es mostren amb la imatge digitalitzada de la persona segons el criteri especificat de la pregunta. De la mateixa manera, també s'obté la descripció de la fisonomia, la data de l'entrada i la identificació a través de la informació personal obtinguda prèviament.

 • El sistema li permet separar els visitants habituals d'aquells que s'han de tenir en compte. D'aquesta manera, es realitzen algunes recerques en la base de dades d'una manera més fàcil.

 • L'aplicació pot configurar-se per fer les recerques més fàcilment per l'usuari. Per exemple, es pot canviar la mida de les imatges, imprimir un informe del visitant, etc.


Lectura automàtica de permisos de circulació

Aquest software, dissenyat específicament per a les ITV (Inspecció Tècnica de Vehicles) espanyoles, serveix per millorar el servei al client en extreure pel mig d'un OCR d'última tecnologia les dades del vehicle que consten en el permís de circulació amb una fiabilitat del 90%.

D'aquesta manera s'eliminen en gran mesura errors de trascripció de les dades del permís de circulació i permet agilitzar el treball burocràtic del personal de cara al públic eliminant les cues de clients davant de la finestreta.

Aquest software està dissenyat específicament per ser integrat al software utilitzat per les empreses de certificació (ITV) i es lliura amb el seu SDK.

» Sol·licitar més informació

» Visitar website ICAR Vision