Inici » Control Horari

Control Horari

HoraSoft

HoraSoft és un programa preparat per gestionar el Control Horari dels seus Empleats i com complement al programa, però molt ajustat a les necessitats s'adjunta tot un tema de Recursos Humans que fan del programa, una eficaç utilitat per a la gestió de RR.HH. de qualsevol empresa.

La gran novetat d'aquesta versió és la possibilitat d'efectuar marcatges d'entrada i sortida mitjançant del sistema de Biometria i portar el control dels vostres empleats com tradicionalment es fa amb HoraSoft.

HoraSoft

A més també aquesta disponible el marcatge a través de GPS, en cas de tenir una flota de camions, autocars, furgonetes, etc. podreu saber on són cada un dels vostres vehicles a tota hora i a temps reals.

HoraSoft

Hi ha dos sistemes de control horari:

  • Com un rellotge de marcatges d'entrades i sortides mitjançant del teclat o per Codi de Barres o Biometria.

  • Un Controlador d'hores extres realitzades pels seus Empleats, les dues parts fan que pugui tenir controlades totes les hores efectuades pels seus empleats.

HoraSoft

També té un ampli expedient amb totes les dades personals i un seguiment de l'historial laboral que fa de HoraSoft un programa molt complet com a programa de Recursos Humans.

HoraSoft pot ser utilitzat per empreses Privades i per empreses Públiques, ja que suporta totes les dades que necessita l'empresa privada i les dades necessàries per l'empresa pública.

» Sol·licitar més informació

» Visitar website Horasoft