Inici » Control d'Accessos

Control d'Accessos

Control d'Accessos

Els sistemes de control d'accés convencionals es basen en un funcionament centralitzada que exigeix que els lectors de targetes i els panys connectin a un quadre de control central. Comparat amb lectors de targetes, els quadres de control són cars i un cablatge es podria complicar per connectar tots els panys i lectors dins diferents espais al quadre de control. L'estabilitat és un altre exemple. Quan el quadre de control és fora de servei, atura totes les funcions d'obertura de portes connectades al tauler.

Al contrari, la solució de control d'accés de Suprema es basa en un concepte d'intel·ligència distribuïda i connexions d'IP des del PC a las portes. Els aparells d'empremta dactilar de Suprema com BioStation i BioEntry Plus si instal·len a cada porta i funcionen com controladors intel·ligents en ells mateixos. Per a la seguretat de la separació de lectors i directors, una unitat d'expansió d'I/O externa nomenada Secure I/O es pot instal·lar dins de la porta i gestiona panys de la porta i interruptors d’entrada. La comunicació entre BioStation, BioEntry Plus i Secure I/O s'encripta per proporcionar un nivell de seguretat més alt que la interfície de Wiegand.

Utilitzant una xarxa d´Internet basada en TCP IP , la solució de control d'accés de Suprema no té limitació espacial i pot perfectament donar suport a diverses funcions de control d'accés des d'aquell de control d'accés d'una simple porta fins els sistemes de control d'accés de tipus xarxa més complicats. És una solució de control d'accés revolucionària amb avantatges forts i un preu assequible. Ofereix els mateixos avantatges d'un sistema basat en empremta digital, és més fàcil d'instal·lar i exigeix menys cablatge comparativament a un sistema existent basat en sistema de targeta RF existent gràcies a la seva estructura distribuïda única.

» Sol·licitar més informació

» Control d'Accessos Suprema